sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Klaus Kinski ja kyltymätön rakkauden himoKlaus Kinski
Tarvitsen rakkautta
Kirjayhtymä 1991
Suom. Markku Mannila

Päätin kerrankin kirjoittaa kirjaesittelyn lukematta lainkaan itse kirjaa, ainoastaan takansiesittelyn ja yhden satunnaisesti avatun aukeaman sekä siitä kuulemieni juttujen ja hatarien muualta poimittujen muistikuvien pohjalta. Näinhän kriitikot hyvin yleisesti tekevätkin, mutta minulla on ollut paha tapa ensin lukea aiheena oleva kirja ja kirjoittaa siitä vasta sitten. Nyt teen siis omasta tavastani poikkeuksen.

Mutta ennen kuin siirryn käsittelemään Klaus Kinskiä ja hänen omaelämäkertaaansa Tarvitsen rakkautta, joudun tekemään pienen mutkan ja kerron, miten rakastuin intohimoisesti Nastassja Kinskiin vuonna 1979 nähdessäni Kristiinankaupungin elokuvateatteri Bio Duxin mainoskaapissa julisteen Roman Polanskin elokuvasta ”Tess – viattomuuden aika” siinä kohtasin ensimmäistä kertaa HÄNET - elämäni suuren rakkauden - Nastassja Kinskin. Kinski nimittäin näytteli elokuvan pääosaa ja julisteen kuva oli eroottisin valokuva mitä olin (ja olen) eläessäni nähnyt. Rakkauteni leimahti välittömästi.

Kinski oli tuota elokuvaa tehdessään 16-vuotias ja minä julisteen nähdessäni 21-vuotias. Lemmentoiveeni Nastassja Kinskin suhteen karahtivat kuitenkin karille, kun kuulin että näyttelijättärellä oli jo suhde itseään 28 vuotta vanhemman miehen kanssa, nimittäin ohjaaja Roman Polanskin. Myöhemmin olen huomannut että Natassja Kinski on aina tarvinnut ja valitettavasti saanut rakkautta huomattavasti itseäni vanhemmilta miehiltä. Rakkauteni jäi siis yksipuoliseksi, mutta elämäni suuri rakkaus hän oli siitä lähtien ja on ikuisesti, sillä SUURTA RAKKAUTTA mikään ei voi tuhota.

Vasta paljon myöhemmin tutustuin Klaus Kinskiin, joka on Nastassja Kinskin isä ja Euroopan hulluin näyttelijä. Hän oli luottonäyttelijä Werner Herzogin elokuvissa, joka puolestaan on Euroopan hulluin elokuvaohjaaja. Puhun preesensissä vaikka en tiedä elävätkö he enää; heidän elokuvansa elävät joka tapauksessa. Niin asiaan palatakseni. Kuin intohimoista ja kuolematonta rakkautani pilkatakseen nyt työpöydälläni avaamattomana lojuvan Klaus Kinskin omaelämäkerran nimi on ”Tarvitsen rakkautta”.

Kirja kulkeutui mukaani kirjastosta yläkerran naapurin suosittelemana: ”Siinä pannaan joka sivulla, paitsi muistaakseni yhdellä aukeamalla.” ”Mitäs sillä yhdellä aukeamalla sitten tehdään.” ”Siinä Kinski irtisanoutuu pääosan esittäjän roolista kesken Herzogin Fitzcarraldon kuvauksen. Sen aukeaman Kinski pakenee pitkin Amazonin sademetsiä Herzogia, joka metsästää Kinskiä takaisin työsuhteeseen kiväärin kanssa: 'Sinähän et irtisanoudu. Tässä kiväärissä on kuusi luotia sinua varten ja yksi minua varten', Herzog maanittelee.

Joskus aikoja sitten olen puolestani nähnyt tv:sssä hurjan dokumentin Fitzcarraldon teosta. Siinä kuvausryhmä joutui säälimättömän ohjaajan ruoskimana työskentelemään henkensä kaupalla ja hengenvaarallisissa olosuhteissa. Kuvausten aikana kaksi intiaania kuolikin. Elokuvan pääosan esittäjäksi Herzogin olisi ollut mahdotonta saadakaan ketään muuta kuin toisen yhtä hullun, Klaus Kinskin.

Niin nämä kaksi omilla saroillaan Euroopan hulluimmat yksilöt toimivat aisaparina lopulta Herzogin kaikissa keskeisimmissä elokuvissa. Koska kukaan muu ei olisi suostunut näyttelemään pitkäjänteisesti niin pähkähullun ohjaajan kuin Werner Herzogin ohjauksessa eikä kukaan muu olisi suostunut ohjaamaan niin kahelia näyttelijää kuin Klaus Kinski oli, kuten he itse outoa parisuhdettaan väljästi mukaillen ovat määritelleet.

Mutta itse Kinskin elämäkerran pääasiaan palatakseni. Siis panemiseen. Kun epäilen yläkerran naapurin liioittelevan väittäessään, että joka sivulla kirjassa pannaan, hän hakee yläkerrasta tämän 495-sivuisen opuksen. Hän pyytää minua avaamaan kirjan miltä tahansa sivulta. Se aukeaa sivuilta 206-207. Sivu 206 alkaa näin: ”Juomme itsemme humalaan, jotta kestäisimme koettelemuksen. Esityksen aikana Sonja tarttuu aitiossa käteeni ja vie sen paljaalle vitulleen. Hän vinkuu ja röhkii kuin sika. Vaikka olen juovuksissa, minulta tulee heti, ja housuni pullottavat vielä silloinkin, kun meidät pyydetään eteen. Elokuvaa emme ole seuranneet lainkaan. Olemme sen näköisiä kuin naisimme yhä edelleen, ja niin voipuneita, että meidän on tuettava toisiamme. Kasvoni ovat töhriintyneet huulipunaan ja polveni notkahtelevat.”

Klaus Kinskin elämäkerran nimi on siis Tarvitsen rakkautta. Mutta tällä panemisella ei kaiketi ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Saati sen Suuren, Pyhän ja Kuolemattoman rakkauden kanssa joka syttyi Bio Duxin edessä vuonna 1979 ja elää rohuavana edelleen. Mutta pelkästään tämän nyt kerrotun perusteella alan tajuta miksi Nastassja Kinski etsi huomattavasti itseään vanhempia miehiä rakastajikseen ja puolisoikseen. Miksi hän valitsi Roman Polanskin eikä minua. Ellei Klaus Kinski olisi ollut hänen isänsä minulla olisi ollut edes jotain mahdollisuuksia.

(Ja kappas. Tämän kirjaesittelyn kirjoittamista varten minun ei lopulta tarvinnut lukea edes takakannen esittelytekstiä.)

7 kommenttia:

 1. Todistus elämäni !!

  Kiitos artikkeli! Se koskettaa syvästi sydäntäni, koska olen viime aikoina käynyt läpi jotain vastaavaa tapauksessa, olen Anna James Australiasta, kun 4 vuotta avioliitossa mieheni kanssa, hän eronnut minun ja toisen naisen kanssa. tein kaiken voisin saada hänet takaisin, mutta kaikki osoittautui epäonnistuneen, kunnes vanha ystäväni kertoi minulle loitsun pyörän Dr.ODUDUA Internetissä, joka auttoi häntä samanlainen ongelma, aluksi epäilin sitä, mutta päätin antaa sitä yrittää, kun otin häneen yhteyttä (dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com) hän auttoi minua heittää uudelleen yhdistyä oikeinkirjoituksen ja 48 tunnin kuluessa minut ja mieheni tulevat jälleen yhteen. Ota tämä suuri loitsu pyörän teidän suhde tai avioliitto-ongelmat ja ohjauksen Sähköposti: dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

  Ystävällisin terveisin,
  Anna James.

  VastaaPoista
 2. Todistukseni Olen TERA MCCARTHY maasta Iso
  valtion, haluan sanoa tämän selvästi sen on
  yllätys, että riippumatta siitä,
  Internet-petoksen, voisin silti tavata joku tämän
  aito, en ole täällä puhua suhde, joten
  älä tulossa kuulla
  että, mutta sen jotain täydentäviä, i
  hakivat varten merkintä työhuoneessani varten
  viimeksi kuluneen vuoden aikana, mutta pomoni kysyi minulta
  antaa hänen kanssaan, tai ei edistäminen, kun tapasin DR. joka toimii Intian kirkossa taikaa hän loitsun varten
  minua ja pyydä minua menemään
  toimivat ja mitä tulee
  tapahtua, menin töihin ja näki minun kirjeellä
  merkintä odottaa minua pöydälläni, vain
  kuten siitä, että olin niin hämmästynyt, mutta olen velkaa
  hänelle kiitos ... .go hänelle hän tulee olemaan
  apua, ja yritä antaa hänelle mahdollisuuden
  hän tarvitsee, jossa on mahdollisuus saattaisi
  muuttaa koko elämän ...
  church_ofmagic@outlook.com
  Hei ystävät, Nimeni on Livinus James. Olen
  alkaen United valtion mutta minä perustuu Espanjassa. Been
  Espanjassa asuvat vuosia now.i koskaan uskonut
  kaikissa oikeinkirjoituksen casting.Have on huijatuksi
  monet eri people.I menettänyt toivonsa them.My
  ex vasen me.I oli devastated.I kadottanut job.My
  paras ystävä näki minun plight.Then hän
  esitteli minut DR.MIKE kerrottiin
  hänen työnsä on real.Never uskotaan kunnes sain
  touch kanssa him.He teki loitsun minulle. minä
  takaisin kaikki rahani ja Oma ex palasi
  alle 72hrs.I muistutettiin minun luonani
  on work.Was jopa edistää immediately.I
  voinut uskoa on todellinen loitsu pyörän
  siellä joka ei todellinen spells.I vain maksettu
  arvostusta jälkeen loitsu oli worked.He
  ei veloita kukaan kunnes loitsu on
  worked.You kaikki ei pitäisi pettää kaikki
  nämä Scammed että tässä rahalle.
  DR. MIKE ei charge.You voi vain
  maksaa tuotteet loitsu worked.Try
  hänelle ja katso, mitä olen saying.These ovat
  muutamia asioita hän tekee
  * HALUATKO rikastua
  * Vetoaminen RAHAA RITUAL
  * Tarkastaaksesi, onko ONLINE laina REAL
  * HE Palauta menetetyt ystäville 24h.
  * Etähallinta ystäville.
  * KAIKKI loitsu valu & VOODOO
  TYÖNTEKIJÄ.
  * IS parantaja pitkät RATKAISEMISEKSI
  Ongelmia? TÄMÄ on tilaisuutesi
  OLLA
  Auttoi nopeasti.
  * GET RIDE MITÄÄN noituus, huonoa onnea
  &
  Kirouksiaan.
  * ASIANTUNTIJA etäisyyden HEALING
  * Tuomioistuimissa käsiteltyjä asioita vaikka yksi tuomitaan
  [JOS
  Siellä on mahdollisuus hakea muutosta]
  * IS jotkut elin JEALOUS KANSSA
  Suhde?
  * Keskeneräisiä töitä BY muiden lääkäreiden-IF
  EI
  TÄYTETTÄVÄ-Tule luokseni.
  * OLETKO pakotetaan avioero?
  * HE Estä pahanhajuinen tuurillakin ja Jealousy.
  * VOITONTAHTO Hevoset ja uhkapeli.
  * Hän voi estää joitakin ONE HÄIRITÄ
  KANSSA
  Teidän suhdetta.
  * DO haluat olla LAPSET
  SINUN
  VALINTA
  * HALUATKO QUICK MARRIAGE
  EHDOTUS?
  * HE voi puhdistaa IHMISET
  Talot, YRITYSTEN
  JA Ominaisuudet huonoa onnea.
  * Tarvitsetko LIIALLISIA seksuaalista valtaa
  JA
  VAHVA Erektio.
  * NAISET, tullut TAMPON. Se
  Auttaa sinua ei menettää LIITTYVÄT
  ALUKSET
  Koska se tekee YOU SWEET, lämmin ja
  TIUKKA.
  Voit saada häneen yhteyttä kautta
  SÄHKÖPOSTIOSOITE
  {Church_ofmagic@outlook.com}
  sivusto: http: //churchofmagicindia.simplesite.com

  VastaaPoista
 3. My Name is Hellen Els, alkaen Baltimore. Haluan jakaa todistuksestaan ​​yleisölle, mitä tämä mies nimeltä Dr.Kruma äsken minulle, tämä mies on juuri tuonut takaisin iloa kotiini ja elämääni henkilökohtaisesti kuulin hänestä ennen ja olin epäillä häntä mutta kun annoin hänelle kokeilla suhteen minun jättämistä on oma vauva ja raskaaksi miehelle i avioitui kutsutaan Mr.Kenny olimme yhdessä pitkän aikaa ja me rakastimme itseämme: n, mutta kun en voinut antaa hänelle lapselle 2 vuotta hän jätti minut ja kertoi minulle, hän ei voi jatkaa enää silloin olin nyt etsivät tapoja saada hänet takaisin, kunnes ystäväni kertoi minulle tästä miehen ja antoi yhteystiedot sähköpostitse:

  (Drkrumacrumen@gmail.com)

  niin ette usko tätä, kun häneen yhteyttä, kiitos vielä kerran suuri Dr.Kruma mitä olette tehneet minulle, jos olet siellä läpi kulkevat tämän ongelmia alla:

  1) Jos haluat ex takaisin.
  (2), jos on aina painajaisia.
  (3) Haluat edistetään omassa toimistossa.
  (4) Haluat naiset / miehet juosta jälkeen.
  (5) Jos haluat lapsi.
  (6) Haluatko olla rikas.
  (7) Haluat sitoa miehesi / vaimo on
  sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Miten huijatuksi ja haluat palauttaa hävisit rahaa tai ominaisuuksia? Yhteyttä häneen sähköpostitse: drkrumacrumen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Nimeni on LISA ja olen USA: sta, haluan käyttää tätä tilaisuutta kiittää suurta Agadagaa, joka todella teki elämäni miellyttävän tänään. Tämä loistava mies, tohtori Agadaga toi ihana mieheni takaisin minulle, minulla oli kaksi kaunista lasta minun aviomies, noin neljä vuotta sitten, minä ja mieheni ovat olleet yksi riita tai toinen, kunnes hän lopulta jätti minut yhdelle nuorelle naiselle. Tunsin, että elämäni on ohi ja lapset luulivat, etteivät he enää näe isäänsä. vahva vain lapsille, mutta en voinut hallita tuskaa, joka pahoinpitelee sydämeni, sydämeni oli täynnä surua ja tuskaa, koska olin todella rakastunut mieheni kanssa. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivovat aina, että hän tulee takaisin minulle, kunnes jonain päivänä tapasin hyvän ystävänni, joka oli myös sellaisessa tilanteessa kuin minä, mutta hänen ongelmansa oli hänen entinen poikaystävä, jolla hänellä oli ei-toivottu raskaus ja hän kieltäytyi ottamasta vastuuta ja hylkäsi hänet. Hän kertoi minulle, että minulla oli pieni tapaus ja että en olisi syytä huoleen siitä ollenkaan, joten kysyin, mikä oli ratkaisu ongelmalleni ja hän antoi minulle tämän suuren miehen. sähköpostiosoite.Olen epäilevä, jos tämä mies oli ratkaisu, otin yhteyttä tähän suuriin ihmiseen ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ja minä teen heidät kaikki, hän sanoi minua odottamaan vain 72 tuntia ja että mieheni tulee ryömimään hänen polvilleen vain anteeksiantoa varten, joten minä uskollisesti tehin mitä tämä suuri mies pyysi minulta ja varmasti 72 tunnin kuluttua hän oli takaisin minulle jälleen yhteyttä Agadaga apuun tänään agadagaspiritualhome@gmail.com

  VastaaPoista
 5. IHANA:

  Wooow, minä olen Gloria Meyers, haluan jakaa elämäni tarinan maailman kanssa siitä, miten sain mieheni, ennen kaikkea sain onnellani takaisin, tarkoitin yhden dr. Ogundeleen ilmoitusta internetissä siitä, miten hän auttaa naista saan poikaystäväni takaisin, joten minun täytyy ottaa yhteyttä häneen auttamaan minua palauttamaan avioliittoni, aviomies jätti minut viiden vuoden avioliitolle, koska hänen perheensä ja ystävänsä eivät pidä minusta ja he pyytävät häntä saamaan toisen naisen, mutta kun minä ota tohtori Ogundele apua, hän kertoi rentoudakseen, että hän auttaa minua, tohtori Ogundele toi mieheni, joka jätti minut 5 vuodeksi vain 24 tuntia. Tämä on voimakas loitsu, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni sellaista, hän toi takaisin mieheni minulle vain 24 tunnissa ja kertoi minulle, että minulla on oma lapsi, tänään minulla on 1-vuotias vauva, tämä mies on hieno, jos joku tarvitsee apua ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä, sinä voi tavoittaa hänet seuraavalla osoitteella: Sähköposti: ogundeletempleofsolution@gmail.com, Viber-numero: +27638836445. Whats-app Numero: +2349065101630.

  VastaaPoista
 6. Romanialainen Gabriel Katherine i meni naimisiin Patrickille, joka on liikemies, kun olin naimisissa hänen kanssaan, kun hänellä oli kaksi lasta, sunnuntaina näki hänen puhuvan naisen kanssa ja sen jälkeen hän alkaa toimia jonkin verran, kun kyselen häneltä, hän kertoi minulle, että se oli entinen tyttöystävä takaisin kouluun, kun mieheni alkoi pysyä myöhään, kun kysyin häneltä, miksi hän valehtelee minulle, kun hän erosi 1 kuukauden kuluttua, he asuivat yhdessä asunnosta täällä taloni ja he elävät hyvin, mutta silti rakastan mieheni ja minä tarvitsen häntä takaisin elämässäni, he olivat yhdessä, joten tulin kosketuksiin dr Sacre'n kanssa, joka lupasi minulle ja hän tuli takaisin minulle kaikki kiitos hänelle on apua, ota yhteyttä sähköpostilla Sacretempleofpower@gmail.com tai soita tai WhatsApp: +2348159768201 apua ja hän auttaa sinua takaisin rakastajaasi

  VastaaPoista
 7. Rakastan miestä niin paljon, että olimme tyytyväisiä kahteen lapseen, poikaan ja tyttöön. 3 kuukautta sitten aloin huomata joitain outoja muutoksia hänestä. muutamaa viikkoa myöhemmin huomasin, että mieheni on näkemässä joku muu. Hän alkoi tulla kotiin myöhään töistä, hän tuskin välittää minusta tai lapsista enää, joskus mieheni sammuu ja ei edes tule kotiin muutaman päivän ajan. Tein kaikki voin korjata tämän ongelman, mutta mitään ei toiminut. Olin hyvin huolestunut ja tarvitsin apua. Luin Goko-tarinoita verkkosivuilla, jotka viittasivat siihen, että tohtori Goko voi auttaa ratkaisemaan siviilisäädyn ongelmat, palauttamaan rikkoutuneet suhteet ja niin edelleen. Joten otin yhteyttä häneen ja kerroin hänelle ongelmista. Hän vahvisti avioliitoni ja hän tarjoaa ratkaisun ongelmaan, nyt mieheni ja minä ovat taas yhdessä. kaikki toimii hyvänä avioliitoksella ja olen niin onnellinen, että tohtori Goko tuo mieheni takaisin menestyksekkäästi. jos sinulla on ongelmia kotona, terveydellän, avioliitossa / suhteessa ja lähetä sähköpostia hänelle Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com voit antaa hänelle whatsapp-keskustelun +2348056398964

  VastaaPoista