lauantai 24. syyskuuta 2016

Voiton päivä rasismista

Kuten ryhmässäni "LOL Dears of Odin -klovnit Ylistaro" lupasin, sytytin illalla hautakynttilän kuistini kaiteelle. 

Se on muistokynttilä 28-vuotialle Jimi Karttuselle, joka menehtyi 16. syyskuuta 2016, viikko sen jälkeen kuin Suomen vastarintaliikkeen aktivisti oli pahoinpidellyt hänet Helsingin Elielinaukiolla. 

Mutta se on myös toivon kynttilä 24.9.2016 useilla paikkakunnilla järjestettyjen Peli Poikki -mielenosoitusten johdosta, siitä että hiljainen enemmistö nyt suureen ääneen ja suurella joukkovoimalla nousi vaatimaan maamme valtiojohdon, hallituksen ja eduskunnan sekä jokaisen kansalaisen puuttumista maahamme ilmestyneisiin järjestäytyneen rasismin ilmiöihin kuten Suomen Vastarintaliikkeen, Soldiers of Odinnin ja Rajat Kiinni-liikkeen toimintaan. 

On surullista, että sekä kansalaiset että lainsäätäjämme sai laajemmassa mitassa havahtumaan vasta rasistisen järjestön Suomen Vastarintaliikkeen tapahtumassa tehty tappo, jonka uhriksi joutui rasismia vastaan äänensä korottanut Jimi Karttunen. 

Tähän olisi voitu ja pitänyt puuttua jo paljon paljon aiemmin, siinä vaiheessa kun perustuslain vastaiset rasistijärjestöt ryhtyivät sylkemään suustaan muukalaisvastaisuuden mantraa. 

Jimi Karttunen joutui tahtomattaan marttyyriksi, mutta se myös sai kansalaiset heräämään. Peli Poikki -mielenosoitusta Helsingissä ja muilla paikkakunnilla voidaan pitää Voiton päivän tapahtumana suomalaisesta rasismista. 

Helsingissä "Nyt riittää rasismi ja fasismi" -tunnuksen takana marssineeseen mielenosoitukseen osallistui 15000 - 20000 ihmistä, kun samaan aikaan mm. Rajat Kiinni ryhmän organisoimaan vastamielenosoitukseen, joka siis vastusti rasismin vastustamista, osallistui poliisin arvion mukaan kymmenkunta ihmistä. 

Se näytti rasistisen liikehdinnän todellisen kannatuksen suomalaisessa yhteiskunnassa. Niinpä sytytin kynttiläni myös toivon soihduksi suomalaisen rasistisen liikehdinnän roviolle. 

Kynttiläni kestää palaa korkeintaan kolme vuorokautta, mutta työ on edelleen kesken, niin kauan kuin yksikin rasisti yhteiskunnassamme saa oikeutuksen toimintaansa. 

Niinpä ei riitä, että yhtenä päivänä saavutettiin suuri voitto, vaan että sytytämme uusia kynttilöitä ja jatkamme rasisminvastaista toimintaa kaikkialla Suomessa jokaisena päivänä niin kauan että rasistinen toiminta ja rasistinen ajattelu on lopullisesti kitketty juuriltaan isänmaassamme. 

Ei riitä että Peli puhallettiin poikki yhtenä päivänä, se pitää puhaltaa poikki vuoden jokaisena päivänä nyt ja tästä päivästä eteenpäin hamaan tulevaisuuteen asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti