perjantai 26. tammikuuta 2018

Kaksi kirjettä

Löysin postilaatikostani kaksi mukavaa yllätystä, kaksi kirjettä jotka eivät olleet laskuja. 

Toisen kirjeistä oli lähettänyt K.Kives Säätiö paikkakunnalta Siittää. Kirjeen sisällä oli Ville Rannan sarjakuva-albumi Oululaisia suurmiehiä - Elias Lönnrotin elämä ja teot aikakauslehti Kaltiossa vuosina 1832-2006. Sen mukaan Ville Rannan Elias Lönnrot seikkaili aikakauslehti Kaltion sivuilla vuosina 2002-2006 ja julkaistiin koottuna laitoksena Kaltion 70-vuotispäivää kunnioittaen vuonna 2015. Kiitän tuntematonta lähettäjää siittääläistä K. Kivestä ja palaan itse albumiin myöhemmin jos luoja suo. 

Toinen kirje sisälsi joulukortin. Se oli lähetetty näköjään 19.12. Zürichistä, mutta oli kierrellyt matkalla jonkin aikaa, koska osoitteeksi oli merkitty asunto josta muutin 5 vuotta sitten. Kirje sisälsi taitetun joulukortin, jonka sisällä oli päivän toinen yllätys. Se sisälsi 20 euroa rahaa ja kryptisen tekstin: "Kiitos Keijo runoista & kirjoituksista (blogi). Mukavaa Jouluaikaa ja hyvää Uutta Vuotta! Terv Tuttava bussimatkalta. Jatka kirjoittelua, olet tärkeä!" 

Arvoitukseksi jää tämänkin yllätyslahjan lähettäjä, joten kiitän kummankin kirjeen lähettäjiä näin blogini kautta, josko kiitokset tätä kautta menisivät perille.

Yleisemminkin olisi tietenkin olisi hauska saada yllätyskirjeitä, mutta eiväthän ihmiset enää kirjeitä kirjoita, kun lähes kaikki tutut ja suuri joukko tuntemattomiakin on fb:ssä. Niin, koskahan itse olen viimeksi olen lähettänyt kirjeen. Siitäkin taitaa olla jo puoli vuosikymmentä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti