tiistai 16. helmikuuta 2016

Onni T Heinolan testamentti IIOnni Heinola Tampere 2.9.1985

Kosminen Opisto on saanut tehtäväksi suunnitella ja luoda Eedenin paratiisin elämänohjeet uudelleen meidän planeetallemme, koska elämä siellä oli ikuista, koska siellä ei ollut synnytyslaitokia, eikä hautausmaita eikä polttokrematorioita, eikä sairaaloita.

Siellä ei kukaan sairastunut, eikä rappeutunut eikä kuollut, vaan kaikki elivät ja olivat ikuisia nuorukaisia, noin keski-ikäisen kaltaisia. Sairaus, rappeutuminen ja kuolema olivat tuntemattomia asioita ja olotiloja.

Tämä johtui siitä, kun siellä ei ollut avioliittoa eikä ristiäisiä eikä kuolemaa. Kaikki saivat vapaasti käyttää paratiisin tuotteita hyväkseen, joista he mieluummin käyttivät hedelmämehuja, koska korkeampi olemuspuoli sitä osittain tarvitsi, koska Elämänpuun hedelmä antoi heille ihmisen elämän sovinnon, joka kumpusi heidän selkärangan ytimestä, joka on meidän Jumaluuden kuvassa Paratiisin Elämänpuun hedelmä. Jota nykyään kutsutaan hermofluidumiksi, joka sydämen kautta kohoutuu aivoainesten hyväksi, koko kehomme kuolemattomuudeksi.

Tämän vuosisadan viimeisellä neljänneksellä paljastetaan nämä salaisuudet uudestisyntyville olennoille, sillä heillä on valonkirkkauden avaimet hallussaan. Heillä on oikeudet parantaa sairaita ja herättää kuolleista, niinkuin Natsaretin opettajakin herätti Latsaruksen kuolleista ja paransi sairaita ja sanoi ”ota vuoteesi ja kävele, mutta älä tästedees enää tee sitä syntiä” joka sinut on tähän sairaudentilaan vienyt.

Adam ja Eva lankesivat tähän samaan tilaan noin 400 000 vuotta sitten ja palkaksi he saivat kärsimykset synnytyksiä kivulla ja raskaan rasittavan työn ja kuoleman.

Tähän samaan on langennut meidän nykyinen yhteiskuntammekin, josta meidän olisi nyt vapauduttava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti