perjantai 21. maaliskuuta 2014

Uni 18.3.2014Työpäiväkirjaa 18.3.2014

Uni

Näin outoja unia. Unenpätkiä:

”Oliver Kohlenberg oli säveltänyt minun runoihini sinfonian. Jokaisessa nuottivarressa oli kuusi nuottia. Minun piti soittaa puhelimella nopeasti siitä sinfoniasta teatteriryhmälle kun ensi-ilta oli seuraavana päivänä.

Kun yritin soittaa Jarno Tiihonen vastasi. Ihmettelin miten se on mahdollista, kun en näppäillyt puhelimeen kenenkään numeroa vaan se ilmestyi valmiina näytölle löytämästäni prepaidista.

Olin jossain virastossa. Selitin ongelmaa portaita alas tulleelle miehelle. Hän kuunteli ja kyseli asiasta kaikenlaista. Kun olin hänelle aikani selittänyt ja vastaillut kysymyksiin, hän sanoi ettei ymmärrä näistä asioista yhtään mitään. Että pitäisi kysyä joltain joka tietää jotain.

Sain kuulla että jossain sähkölinjassa oli sattunut sellainen vika, että sähkö oli siitä linjasta hävinnyt kokonaan kummallisesti. Ikään kuin pulssi olisi kadonnut kokonaan ja kaikki informaatio siinä mukana. Se muistutti sydänkohtausta sähkökentässä.

Kysyin millaisia vahinkoja tämmöisestä sähköhäiriöstä voi tulla. Sain vastauksen: ”Emme tiedä. Voi olla että ei mitään tai voi olla vaikka mitä. Sitä on vaikea tietää, kun nämä ovat hyvin harvinaisia. Näiden harvinaisuutta voisi kuvailla siten, että yhtä mahdollista on ratakiskon putoaminen kerrostalon katolta sinun päähäsi.”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti